Բաղադրատոմսեր

ICED COFFEE

ՆԿԱՐԱԳՐՈՒԹՅՈՒՆ ԲԱՂԱԴՐԻՉՆԵՐ
·       Ըմպելիքի տեսակը՝ Սառը

·       Ըմպելիքի հիմքը՝ Մոկա Էքսպրեսս

·       Կաթի առկայությունը՝ Ոչ

·       Չափաբաժինը՝ 240 մլ

·       Կոֆեինը՝ Մոտ 170-220 մգ

·       Սննդային արժեքը՝ 25-30 Կալ.

·       Մոկա Էքսպրեսս՝ 200 մլ;

·       Սառույց՝ ըստ ճաշակի;

·       Շաքարավազ՝ 1-2 Թեյի Գդալ;

·       Սիրոպ՝ ըստ ճաշակի;

ՊԱՏՐԱՍՏՈՒՄԸ
1)     Նախապես պատրաստել Մոկա Էքսպրեսս սուրճը;

2)     Թողնել, որպեսզի սուրճը սառչի;

3)     Լցնել սառույցը բաժակի մեջ և ավելացնել շաքարավազը;

4)     Ավելացնել սուրճը բաժակի մեջ և խառնել;

5)     Ավելացնել սիրոպ՝ ըստ ցանկության;

6)     Վայելել։

ՀԵՏԱՔՐՔԻՐ ՓԱՍՏԵՐ
·       Iced Coffee-ն ստեղծվել է 1840–ական թվականներին Ալժիրում;

·       Սառեցնելով սուրճը ըմպում էին դեռևս 19-րդ դարում;

·       Iced Coffee-ն սկսել է մեծ տարածում գտնել ԱՄՆ-ում 1920–ական թվականներից։

ԶԳՈՒՇԱՑՈՒՄ

Բերված թվային մեծությունները միջինացված են և իրական ցուցանիշներից կարող են տարբերվել։

«ԿՈՖԻ ՊԼՅՈՒՍ» ՍՊԸ