ՆԿԱՐԱԳՐՈՒԹՅՈՒՆ | ԲԱՂԱԴՐԻՉՆԵՐ | |
· Ըմպելիքի տեսակը՝ Սառը
· Ըմպելիքի հիմքը՝ Մոկա Էքսպրեսս · Կաթի առկայությունը՝ Ոչ · Չափաբաժինը՝ 240 մլ · Կոֆեինը՝ Մոտ 170-220 մգ · Սննդային արժեքը՝ 25-30 Կալ. |
· Մոկա Էքսպրեսս՝ 200 մլ;
· Սառույց՝ ըստ ճաշակի; · Շաքարավազ՝ 1-2 Թեյի Գդալ; · Սիրոպ՝ ըստ ճաշակի; |
ՊԱՏՐԱՍՏՈՒՄԸ |
1) Նախապես պատրաստել Մոկա Էքսպրեսս սուրճը;
2) Թողնել, որպեսզի սուրճը սառչի; 3) Լցնել սառույցը բաժակի մեջ և ավելացնել շաքարավազը; 4) Ավելացնել սուրճը բաժակի մեջ և խառնել; 5) Ավելացնել սիրոպ՝ ըստ ցանկության; 6) Վայելել։ |
ՀԵՏԱՔՐՔԻՐ ՓԱՍՏԵՐ |
· Iced Coffee-ն ստեղծվել է 1840–ական թվականներին Ալժիրում;
· Սառեցնելով սուրճը ըմպում էին դեռևս 19-րդ դարում; · Iced Coffee-ն սկսել է մեծ տարածում գտնել ԱՄՆ-ում 1920–ական թվականներից։ |
ԶԳՈՒՇԱՑՈՒՄ
Բերված թվային մեծությունները միջինացված են և իրական ցուցանիշներից կարող են տարբերվել։
«ԿՈՖԻ ՊԼՅՈՒՍ» ՍՊԸ