Բաղադրատոմսեր

CAFÉ FRAPPE

ՆԿԱՐԱԳՐՈՒԹՅՈՒՆ ԲԱՂԱԴՐԻՉՆԵՐ
·       Ըմպելիքի տեսակը՝ Սառը

·       Ըմպելիքի հիմքը՝ Լուծվող Սուրճ

·       Կաթի առկայությունը՝ Այո

·       Չափաբաժինը՝ 240 մլ

·       Կոֆեինը՝ Մոտ 25-50 մգ

·       Սննդային արժեքը՝ 100 Կալ.

·       Լուծվող Սուրճ՝ 1-2 Ճաշի Գդալ

·       Կաթ՝ 3/4 Բաժակ

·       Շաքարավազ՝ 1-2 Թեյի Գդալ

·       Քերած Սառույց՝ 30 Գրամ

ՊԱՏՐԱՍՏՈՒՄԸ
1)     Լցնել սուրճը և շաքարավազը բաժակի մեջ;

2)     Ավելացնել կաթը;

3)     Հարել մինչև ստացվի միատարր զանգված;

4)     Ավելացնել սառույցը բաժակի մեջ;

5)     Վայելել։

ՀԵՏԱՔՐՔԻՐ ՓԱՍՏԵՐ
·       Café Frappe-ն ստեղծվել է 1957 թվականին Հունաստանի Սալոնիկի քաղաքում;

·       Café Frappe-ն պատահականորեն ստեղծվել է «Նեստլե» (Nestle) Ընկերության ներկայացուցչի կողմից;

·       Café Frappe-ի հիման վրա պատրաստվում են այլ հայտնի «Frappe»-ներ՝ ավելացնելով տարատեսակ սիրոպներ։

ԶԳՈՒՇԱՑՈՒՄ

Բերված թվային մեծությունները միջինացված են և իրական ցուցանիշներից կարող են տարբերվել։

«ԿՈՖԻ ՊԼՅՈՒՍ» ՍՊԸ