Բաղադրատոմսեր

CAFÉ AU LAIT / CAFÉ CON LECHE

ՆԿԱՐԱԳՐՈՒԹՅՈՒՆ ԲԱՂԱԴՐԻՉՆԵՐ
·       Ըմպելիքի տեսակը՝ Տաք

·       Ըմպելիքի հիմքը՝ Ֆրենչ Պրեսս

·       Կաթի առկայությունը՝ Այո

·       Չափաբաժինը՝ 240 մլ

·       Կոֆեինը՝ Մոտ 50-60 մգ

·       Սննդային արժեքը՝ 30-50 Կալ.

·       Ֆրենչ Պրեսսով պատրաստված Սուրճ՝ 120 մլ (1/2 Բաժին);

·       Հարած Կաթ՝ 120 մլ (1/2 Բաժին);

·       Շաքարավազ՝ 1-2 Թեյի Գդալ։

ՊԱՏՐԱՍՏՈՒՄԸ
1)     Լցնել հարած կաթը բաժակի մեջ՝ գդալով քամելով վրայի փրփուրը;

2)     Ավելացնել շաքարավազը և խառնել;

3)     Ավելացնել Ֆրենչ Պրեսսով պատրաստված սուրճը բաժակի մեջ;

4)     Ավելացնել կաթի փրփուրը բաժակի մեջ;

5)     Վայելել։

ՀԵՏԱՔՐՔԻՐ ՓԱՍՏԵՐ
·       Café Au Lait-ը դասական «Կաթով Սուրճ»-ն է, որի հիման վրա պատրաստվում են այս դասի բոլոր սրճային ըմպելիքները;

·       Կաթով Սուրճն ունի ամեանաշատ տարատեսակերն ու ենթատեսակները;

·       Գերմանալեզու հասարակությունը այս ըմպելիքն անվանում է «Milchkaffee», իսկ Իսպանալեզու հասարակությունը՝ «Café con Leche»։

ԶԳՈՒՇԱՑՈՒՄ

Բերված թվային մեծությունները միջինացված են և իրական ցուցանիշներից կարող են տարբերվել։

«ԿՈՖԻ ՊԼՅՈՒՍ» ՍՊԸ