ՆԿԱՐԱԳՐՈՒԹՅՈՒՆ | ԲԱՂԱԴՐԻՉՆԵՐ | |
· Ըմպելիքի տեսակը՝ Տաք
· Ըմպելիքի հիմքը՝ Էսպրեսսո Սուրճ · Կաթի առկայությունը՝ Այո · Չափաբաժինը՝ 180 մլ · Կոֆեինը՝ Մոտ 125 մգ · Սննդային արժեքը՝ 120 Կալ. |
· Էսպրեսսո Սուրճ՝ 60 մլ (2 Բաժին);
· Հարած Կաթ՝ 120 մլ (4 Բաժին); · Շաքարավազ՝ 1-2 Թեյի Գդալ |
ՊԱՏՐԱՍՏՈՒՄԸ |
1) Նախապես տաքացնել կաթը գազօջախի վրա;
2) Հարել այն մինչև ծավալը մեծանա մոտ 20 տոկոսով; 3) Թողնել, որ կաթի վրայի փրփուրը «հանդարտվի»; 4) Պատրաստել 2 բաժին Էսպրեսսո Սուրճ; 5) Լցնել Էսպրեսսոն բաժակի մեջ; 6) Դանդաղորեն ավելացնել կաթը Էսպրեսսոյի վրա մինչև բաժակի վերին մասում ստացվի փրփուրի բարակ շերտ 1-2 սանտիմետր հաստությամբ; 7) Անհրաժեշտության դեպքում ավելացնել շաքարավազ; 8) Վայելել։ |
ՀԵՏԱՔՐՔԻՐ ՓԱՍՏԵՐ |
· Flat White-ը տարածվել է 1980-ականներին Ավստրալիայից և Նոր Զելանդիայից;
· Flat White-ը թունդ ըմպելիք է, որը մշտապես մատուցվում է փոքր բաժակներով; · Flat White-ը Latte-ից և Cappuccino-ից տարբերվում է կաթի և փրփուրի քանակով։ |
ԶԳՈՒՇԱՑՈՒՄ
Բերված թվային մեծությունները միջինացված են և իրական ցուցանիշներից կարող են տարբերվել։
«ԿՈՖԻ ՊԼՅՈՒՍ» ՍՊԸ