ՆԿԱՐԱԳՐՈՒԹՅՈՒՆ | ԲԱՂԱԴՐԻՉՆԵՐ | |
· Ըմպելիքի տեսակը՝ Սառը
· Ըմպելիքի հիմքը՝ Լուծվող Սուրճ · Կաթի առկայությունը՝ Այո · Չափաբաժինը՝ 240 մլ · Կոֆեինը՝ Մոտ 25-50 մգ · Սննդային արժեքը՝ 100 Կալ. |
· Լուծվող Սուրճ՝ 1-2 Ճաշի Գդալ
· Կաթ՝ 3/4 Բաժակ · Շաքարավազ՝ 1-2 Թեյի Գդալ · Քերած Սառույց՝ 30 Գրամ |
ՊԱՏՐԱՍՏՈՒՄԸ |
1) Լցնել սուրճը և շաքարավազը բաժակի մեջ;
2) Ավելացնել կաթը; 3) Հարել մինչև ստացվի միատարր զանգված; 4) Ավելացնել սառույցը բաժակի մեջ; 5) Վայելել։ |
ՀԵՏԱՔՐՔԻՐ ՓԱՍՏԵՐ |
· Café Frappe-ն ստեղծվել է 1957 թվականին Հունաստանի Սալոնիկի քաղաքում;
· Café Frappe-ն պատահականորեն ստեղծվել է «Նեստլե» (Nestle) Ընկերության ներկայացուցչի կողմից; · Café Frappe-ի հիման վրա պատրաստվում են այլ հայտնի «Frappe»-ներ՝ ավելացնելով տարատեսակ սիրոպներ։ |
ԶԳՈՒՇԱՑՈՒՄ
Բերված թվային մեծությունները միջինացված են և իրական ցուցանիշներից կարող են տարբերվել։
«ԿՈՖԻ ՊԼՅՈՒՍ» ՍՊԸ