ՆԿԱՐԱԳՐՈՒԹՅՈՒՆ | ԲԱՂԱԴՐԻՉՆԵՐ | |
· Ըմպելիքի տեսակը՝ Տաք
· Ըմպելիքի հիմքը՝ Ֆրենչ Պրեսս · Կաթի առկայությունը՝ Այո · Չափաբաժինը՝ 240 մլ · Կոֆեինը՝ Մոտ 50-60 մգ · Սննդային արժեքը՝ 30-50 Կալ. |
· Ֆրենչ Պրեսսով պատրաստված Սուրճ՝ 120 մլ (1/2 Բաժին);
· Հարած Կաթ՝ 120 մլ (1/2 Բաժին); · Շաքարավազ՝ 1-2 Թեյի Գդալ։ |
ՊԱՏՐԱՍՏՈՒՄԸ |
1) Լցնել հարած կաթը բաժակի մեջ՝ գդալով քամելով վրայի փրփուրը;
2) Ավելացնել շաքարավազը և խառնել; 3) Ավելացնել Ֆրենչ Պրեսսով պատրաստված սուրճը բաժակի մեջ; 4) Ավելացնել կաթի փրփուրը բաժակի մեջ; 5) Վայելել։ |
ՀԵՏԱՔՐՔԻՐ ՓԱՍՏԵՐ |
· Café Au Lait-ը դասական «Կաթով Սուրճ»-ն է, որի հիման վրա պատրաստվում են այս դասի բոլոր սրճային ըմպելիքները;
· Կաթով Սուրճն ունի ամեանաշատ տարատեսակերն ու ենթատեսակները; · Գերմանալեզու հասարակությունը այս ըմպելիքն անվանում է «Milchkaffee», իսկ Իսպանալեզու հասարակությունը՝ «Café con Leche»։ |
ԶԳՈՒՇԱՑՈՒՄ
Բերված թվային մեծությունները միջինացված են և իրական ցուցանիշներից կարող են տարբերվել։
«ԿՈՖԻ ՊԼՅՈՒՍ» ՍՊԸ