Բաղադրատոմսեր

CAFÉ BOMBON

ՆԿԱՐԱԳՐՈՒԹՅՈՒՆ ԲԱՂԱԴՐԻՉՆԵՐ
·       Ըմպելիքի տեսակը՝ Գոլ

·       Ըմպելիքի հիմքը՝ Էսպրեսսո Սուրճ

·       Կաթի առկայությունը՝ Այո

·       Չափաբաժինը՝ 120 մլ

·       Կոֆեինը՝ Մոտ 94 մգ

·       Սննդային արժեքը՝ 90-100 Կալ.

·       Էսպրեսսո Սուրճ՝ 60 մլ (2 Բաժին);

·       Խտացրած Կաթ՝ 60 մլ (2 Բաժին);

·       Կաթի Փրփուր 1-2 Ճաշի Գդալ։

·       Կակաոյի Փոշի՝ Ըստ Ցանկության;

ՊԱՏՐԱՍՏՈՒՄԸ
1)     Նախապես պատրաստել 2 բաժին Էսպրեսսո սուրճ;

2)     Լցնել ապակյա բաժակի մեջ;

3)     Առանց շտապելու, ծորացնելով ավելացնել խտացրած կաթը սուրճի վրա;

4)     Սպասել մինչև խտացրած կաթը իջնի բաժակի հատակը;

5)     Գդալով ավելացնել կաթի փրփուրը;

6)     Ցանկության դեպքում ավելացնել կակաոյի փոշի;

7)     Ըմպելուց առաջ խառնել ստացված զանգվածը;

8)     Վայելել։

ՀԵՏԱՔՐՔԻՐ ՓԱՍՏԵՐ
·       Café Bombon-ը առաջացել է Իսպանիայի Վալենսիա քաղաքում;

·       Կանարյան կղզիներում Café Bombon-ը մատուցում են իբրև Café Canarió;

·       Café Bombon-ը խմում են խառնելուց անմիջապես հետո, որպեսզի այն չսառչի։

ԶԳՈՒՇԱՑՈՒՄ

Բերված թվային մեծությունները միջինացված են և իրական ցուցանիշներից կարող են տարբերվել։

«ԿՈՖԻ ՊԼՅՈՒՍ» ՍՊԸ