ՆԿԱՐԱԳՐՈՒԹՅՈՒՆ | ԲԱՂԱԴՐԻՉՆԵՐ | |
· Ըմպելիքի տեսակը՝ Գոլ
· Ըմպելիքի հիմքը՝ Էսպրեսսո Սուրճ · Կաթի առկայությունը՝ Այո · Չափաբաժինը՝ 120 մլ · Կոֆեինը՝ Մոտ 94 մգ · Սննդային արժեքը՝ 90-100 Կալ. |
· Էսպրեսսո Սուրճ՝ 60 մլ (2 Բաժին);
· Խտացրած Կաթ՝ 60 մլ (2 Բաժին); · Կաթի Փրփուր 1-2 Ճաշի Գդալ։ · Կակաոյի Փոշի՝ Ըստ Ցանկության; |
ՊԱՏՐԱՍՏՈՒՄԸ |
1) Նախապես պատրաստել 2 բաժին Էսպրեսսո սուրճ;
2) Լցնել ապակյա բաժակի մեջ; 3) Առանց շտապելու, ծորացնելով ավելացնել խտացրած կաթը սուրճի վրա; 4) Սպասել մինչև խտացրած կաթը իջնի բաժակի հատակը; 5) Գդալով ավելացնել կաթի փրփուրը; 6) Ցանկության դեպքում ավելացնել կակաոյի փոշի; 7) Ըմպելուց առաջ խառնել ստացված զանգվածը; 8) Վայելել։ |
ՀԵՏԱՔՐՔԻՐ ՓԱՍՏԵՐ |
· Café Bombon-ը առաջացել է Իսպանիայի Վալենսիա քաղաքում;
· Կանարյան կղզիներում Café Bombon-ը մատուցում են իբրև Café Canarió; · Café Bombon-ը խմում են խառնելուց անմիջապես հետո, որպեսզի այն չսառչի։ |
ԶԳՈՒՇԱՑՈՒՄ
Բերված թվային մեծությունները միջինացված են և իրական ցուցանիշներից կարող են տարբերվել։
«ԿՈՖԻ ՊԼՅՈՒՍ» ՍՊԸ